Incompany trainingen

les papiamentu cursusisten

Papiaments voor het personeel

Wanneer het bedrijf veel contact met het Caribisch deel binnen het Koninkrijk heeft, is kennis van de taal en cultuur essentieel voor een betere communicatie. De medewerkers die nauw in contact zijn met de eilanden moeten minstens de basis van de taal beheersen. Dat maakt een soepelere samenwerking mogelijk. Hiernaast is kennis van de cultuur een absolute must. Papiamentu Op Maat verzorgt trainingen op maat. De trainingen gaan in op de behoeften van de medewerkers en het bedrijf/de instelling.

Meer weten? Mail Hellen Noort voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Papiamentu Op Maat op de werkvloer

Basiscursus

In de basiscursus komen de grondregels en eenvoudige vocabulaire van de taal aan de orde. Na het volgen van de basiscursus begrijpt de cursist Papiaments (zowel geschreven als gesproken) en is hij/zij in staat eenvoudige alledaagse gesprekken aan te gaan.

Vervolgcursus

De cursist heeft een basiscursus gevolgd, beheerst de regels en/of heeft een goede dosis basisvocabulaire, maar durft de taal niet te spreken. Tijdens de lessen wordt al die passieve kennis geactiveerd, veel geoefend en gepraat.

Conversatiesessies

De cursist spreekt Papiaments maar mist diepgang en/of heeft behoefte aan meer kennis over de taal en betere spreekvaardigheid; de puntjes op de i zetten. Gedurende veelzijdige gesprekken ontstaat er steeds betere beheersing en meer zelfvertrouwen.

Papiaments leren schrijven

De cursist spreekt Papiaments, misschien is het zelfs zijn/haar moedertaal, maar hij/zij twijfelt of hij/zij de regels wel goed toepast of kent hij/zij de regels misschien helemaal niet. Tijdens deze cursus komen alle regels om de taal op de juiste wijze te schrijven aan bod.

Papiamentu op Maat ook online

Online cursus voor Beginners

De basiscursus kan de cursist ook digitaal volgen. Bepaal zelf waar, wanneer en hoe snel de cursus te volgen. Benodigdheden om de Online cursus voor Beginners te volgen zijn: een computer, tablet of smartphone, internetverbinding, een koptelefoon, pen en papier. Gedurende 11 modules komen de grondregels van het Papiaments aan de orde. Iedere module bestaat uit een video van 10 tot 15 minuten. Stop, herhaal het filmpje zo vaak als gewenst. Meer informatie over de Online cursus voor Beginners.

Schrijf je in!

Online cursus voor Beginners – Module 1

Uitspraak
Omgaan met intonatie en accentuering.

Online cursus voor Beginners – Module 2

Getallen deel 1
In het Papiaments tellen is essentieel.

Online cursus voor Beginners – Module 3

Getallen deel 2
Getallen gebruiken in de praktijk.


Bekijk alle modules

online les papiamentu cursusisten
les papiamentu cursusisten
les papiamentu cursusisten